Skip to content Skip to footer

Over ons

Onze vakmensen zijn makers. Bedenkers.

Walk In The Park is een compacte, maar zeer complete en innovatieve leverancier van meercamera-faciliteiten, crew, montage en vormgeving. We werken vanuit een sterke inhoudelijke visie en zijn gefocust om jouw verhaal zo dynamisch mogelijk te vertellen.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

This is a great website for any type of creative agency or a designer to get inspired, educated and simply to see other designers’ works. Excellent job guys!

Rita Johnson

Rita Johnson

Sales Manager

Best TV Entertainment Show of The Netherlands. Zondag Met Lubach wint de Gouden Televizier Ring 2017 voor het beste Tv programma van NL

Gouden Televizier Ring

Gouden Televizier Ring

Project Manager

Walk In The Park levert niet alleen een professionele en kwalitatief hoge show, maar neemt je ook bij de hand mee door het hele traject. Vanaf het eerste contact tot aan de go-live hebben Jan en zijn team ons ontzorgd waar mogelijk en ondersteund waar kon – en altijd met een vrolijke, enthousiaste, can-do mentaliteit. Dit was de eerste, maar zeker niet de laatste keer dat wij met hen samenwerken.

Yvonne Sjaardema

Yvonne Sjaardema

Deloitte

Al sinds 2007 is Jan Gitsels één van onze meest prettige leveranciers. Onder andere voor onze klanten als KLM, KPN, Ahold en recent nog voor Trekpleister en Kruidvat, heeft Jan vakwerk afgeleverd. Of het nu gaat om alleen zijn inzet als regisseur of het leveren van een totale productie met Walk In The Park, van kleine tot grote evenementen. Betrouwbaar, meedenkend met de klant, creatief en uiterst correct. Vakmanschap tot in detail.

Grace Robinson

Grace Robinson

360GR
Jouw verhaal is leidend

Wil je samenwerken?

Laat van je horen

Zoek je een stage?